GEZOCHT: vrijwilligers

๐Ÿฅณ In 2024 blaast de Broechemse Jaarmarkt maar liefst 60 kaarsjes uit! ๐ŸŽ‚!
Wil jij mee je schouders zetten op deze speciale editie? Of wil je graag meewerken “achter de schermen”?

Stuur een mailtje naar ikdoemee@jaarmarktbroechem.be en toon je hartโค๏ธโ€๐Ÿ”ฅ en feest ๐ŸŽ‰ mee op een “andere” manier.

Maak jij deel uit van ons enthousiast vrijwilligersteam voor
โœ…๐Ÿฐ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฎ๐˜ƒ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—บ๐—ฎ๐—ฟ๐—ธ๐˜ ๐—•๐—ฟ๐—ผ๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐—ฒ๐—บ – woensdag 8 mei 2024 – 16 tot 22 uur (avond voor Hemelvaart)
โœ…๐Ÿด ๐˜€๐˜๐—ฒ ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฟ๐—ผ๐—บ๐—บ๐—ฒ๐—น๐—บ๐—ฎ๐—ฟ๐—ธ๐˜ ๐—ฒ๐—ป ๐—น๐—ฒ๐˜‚๐—ธ๐—ฒ ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐˜€ ๐—ผ๐—ฝ๐˜๐—ฟ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป๐˜€ – zaterdag 7 september 2024 van 13 tot 15.30 uur
โœ…๐Ÿฒ๐Ÿฌ ๐˜€๐˜๐—ฒ ๐—™๐—˜๐—˜๐—ฆ๐—ง๐—ฒ๐—ฑ๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐—๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐—ฟ๐—ธ๐˜ ๐—•๐—ฟ๐—ผ๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐—ฒ๐—บ – zondag 8 september 2024 – 9 tot 14 uur

Doe jij mee vanop de eerste rij? Heb jij leuke ideetjes?

Verkeershinder 59ste jaarmarktfeesten en 7de kinderrommelmarkt

Tijdens het komende weekend van 9 tot en met 11 september vinden de jaarmarktfeesten plaats in het centrum van Broechem. Hierdoor zijn heel wat straten (tijdelijk) verkeersvrij en geldt er op bepaalde plaatsen ook een parkeerverbod. Hou hier dus rekening mee!

Vanaf donderdag 7 september is er een parkeerverbod op de parking achter ‘De Fakkel’, het podium zal geplaatst worden door de gemeente. Vanaf zaterdagochtend 8 september is er op de volledige parking een parkeerverbod voor het klaarzetten van de festiviteiten kinderrommelmarkt.

Zaterdag vinden hier vanaf 13 uur een kinderrommelmarkt en een optreden van De Kreunaers Tribute plaats, het parkinggedeelte is dan afgesloten vanaf 9 uur. De parking zal deels terug vrij zijn na 20 uur. Op zondag is het er ook Retrokoers en openluchtfuif;

Op zondag 10 september is het jaarmarkt, er geldt dan een parkeerverbod in de Pertendonckstraat, Gemeenteplein en de Gustaaf Peetersstraat. De markt start vanaf de Broddestraat in de Pertendonckstraat en eindigt in de Gustaaf Peetersstraat ter hoogte van de Emblemseweg/Mollentstraat.

Hierdoor zullen de straten volledig afgesloten zijn tussen 6 en 16 uur. Ook een gedeelte van de parking van het gemeentehuis zal gedeeltelijk afgesloten zijn voor een springkasteel.

Het Streep, de Oelegemsesteenweg, Pater Domstraat en de parking achter de Fakkel zijn afgesloten vanaf 6 tot 17 uur voor de Knoeselkoers.
De organisatoren van de jaarmarkt en de Knoeselkoers raden aan om te parkeren in de speciaal voorziene parking in de Mollentstraat, Steenweg opโ€™t Fort en op de parking van de AD Delhaize.

Het verkeer moet omrijden via de Bistweg en/of de Emblemseweg.

Inschrijvingen 5de kinderrommelmarkt lopen als een sneltrein

Voor het 5de jaar op rij zal het Broechemse jaarmarktcomitรฉ, na het succes van vorig jaren, op zaterdag 12 september 2020 van 13u00 tot 15u30 een รฉchte kinderrommelmarkt organiseren voor en door kinderen.

Verwacht je ook dit jaar weer aan het beste van het beste van de Vlaamse Showbizz. Er staat dit jaar ‘liefde voor muziek’, een band met tv-sterren voor kids en een lokale band op het programma. Meer info volgt later.

Kinderen uit Groot-Ranst krijgen 1 blok van 2,5 meter gratis. Een extra blok kost slechts 1 euro.

Speelgoed naar goed doel
โ€œOok dit jaar mag je weer vrijblijvend het speelgoed achterlaten voor Wereld Delen. Deze Broechemse organisatie zal de spullen goed kunnen gebruiken om kinderen uit kansarme gezinnen te helpen in onze omgeving.โ€