Avondmarkt 2022 – alle praktische info!

Na een zeer geslaagde editie in 2021, gaan we in 2022 gewoon verder en zorgen we nog voor meer sfeer. We zien je graag op de 2de editie op woensdag 25 mei 2022, de avond voor Hemelvaart.

Locatie
Van 16 tot 22 uur toveren we het gemeenteplein aan de kerk, Lostraat en de parking aan het gemeentehuis en in 2022 zelfs ook het Streep om tot een gezellige avond met een verscheidenheid aan kraampjes.

Kramen en animatie
Dit jaar zijn er dubbel zoveel kramen! Daarnaast komt ook orgel De Klaproos van Jef Grimonzorgen voor een gezellige sfeer.

Voor jong en oud is er een boksbal, een eendjeskraam, een draaimolen met zeehonden en een z-space draaitol, een trampoline en een schietstand van Gellyball.eu.

Ponyrijden
Van 16 tot +- 20 uur kan je tijdens onze 2de Avondmarkt Broechem 2022 ook een ritje maken op één van de pony’s van LRV ponyclub Van Halmaelen Broechem.Hierdoor kunnen leden een extra centje inzamelen voor de jongeren.

Voetballen
Zet je beste beentje voor, ter hoogte van de GBS De Sleutel kan je KFC Broechem vinden en een balletje trappen in de goal en je maakt kans op verschillende prijzen.

Dansen dansen dansen
Dansstudio Yolo-Time is er weer met een dansplein aan de kerk op het Gemeenteplein. Yolo-Time en hun dansers zorgen voor sfeer, muziek en dans en iedereen mag gerust eens meedansen met een initiatie.

Bubbelen, drinken en genieten
Genieten van een drankje of hapje op een terras kan bij de lokale middenstand aan het Gemeenteplein: La Bottiglia Rilassante Bar vino, Broejkes bij Katrien, La Rosa, of zak even door naar het Gildenhuis in de Pertendonckstraat of Frituur de Frietbakker in de Lostraat

Op de markt zelf staat er onze sponsor Jack’s Bar, een drankje bij KFC Broechem, Mucho Gusto Foodtruck, bubbels bij de Bubbelbar, Smoothies en cockails, Joca Projects, en ook de Broechemse Gooseberry Gin is aanwezig.

Smoutebollen, hamburgers, frietjes en nog veel meer kan je ook ontdekken op de markt!

Waar parkeren?
Probeer eerst en vooral met de fiets te komen of te voet. Zo zorg je voor het minste overlast en heb je minder verbruik van Naft/Diesel en kom je zonder stress aan.

Wil je toch parkeren dan ga je op zoek naar de lokale parkings. Dit kan een deel op de parking van het Gemeentehuis, Pertendonckstraat, achter het Gildenhuis is er een parking, of aan de Antwerpsesteenweg is er vrij veel plek. Je kan ook parkeren in de Kapelstraat of ter hoogte van de Steenweg op’t Fort en Mollentstraat is het op wandelafstand.

Onze sponsors van 2022