Inschrijvingen 5de kinderrommelmarkt lopen als een sneltrein

Voor het 5de jaar op rij zal het Broechemse jaarmarktcomité, na het succes van vorig jaren, op zaterdag 12 september 2020 van 13u00 tot 15u30 een échte kinderrommelmarkt organiseren voor en door kinderen.

Verwacht je ook dit jaar weer aan het beste van het beste van de Vlaamse Showbizz. Er staat dit jaar ‘liefde voor muziek’, een band met tv-sterren voor kids en een lokale band op het programma. Meer info volgt later.

Kinderen uit Groot-Ranst krijgen 1 blok van 2,5 meter gratis. Een extra blok kost slechts 1 euro.

Speelgoed naar goed doel
“Ook dit jaar mag je weer vrijblijvend het speelgoed achterlaten voor Wereld Delen. Deze Broechemse organisatie zal de spullen goed kunnen gebruiken om kinderen uit kansarme gezinnen te helpen in onze omgeving.”

1ste avondmarkt te Broechem

Veel marktkramers vroegen naar een avondeditie van onze succesvolle jaarmarkt. We mogen het nu van de daken schreeuwen en de Jaarmarkt krijgt er een zusje en traditie bij: Avondmarkt Broechem, de dag voor Hemelvaart.

Op woensdag 20 mei 2020 van 16 tot 22 uur toveren we het gemeenteplein aan de kerk en een stukje Lostraat om tot een gezellige avond met een verscheidenheid aan kraampjes.

Inschrijven voor een standplaats kan hier. De plaatsen zijn beperkt.