Extra plaatsen kinderrommelmarkt

De 4de editie van onze kinderrommelmarkt loopt als een sneltrein. We bleven maar vragen krijgen om in te schrijven. Heel wat kinderen waren teleurgesteld. Maar: in overleg met de politie en het gemeentebestuur kregen we de toelating om voor het gemeentehuis het plein extra in te palmen met blokken voor onze kinderrommelmarkt.

Ook onze wachtlijst werd aangeschreven. Dus: wil je op zaterdag 7 september van 13 tot 15u30 nog deelnemen? Dan is NU inschrijven de boodschap via deze link.

Nadat de 56ste jaarmarkt op zondag 8 september volledig volzet is gegaan met 150 standhouders afgelopen week, kunnen we nu ook meedelen dat onze 4de editie van de kinderrommelmarkt volledig is ingenomen.

Je kan je enkel nog inschrijven op de wachtlijst.

Standplaatsen Jaarmarkt volledig volzet

Onze jaarmarkt voor 2019 is ondertussen volledig volzet. Het is dus enkel nog mogelijk om in te schrijven op de wachtlijst. Bij annulatie van een kraam krijg je van ons een bericht. Of je kan de dag zelf op risico komen. Dan betaal je 25 euro standplaats.

Mocht je nog vragen hebben, aarzel niet ons te contacteren via onze contactpagina.

Laatste blokken kinderrommelmarkt en jaarmarkt

Onze 4de kinderrommelmarkt is bijna volledig volzet, met 100 blokken zijn we dit jaar er in geslaagd om een record te verbreken. Kinderen uit Groot-Ranst krijgen 1 blok van 2,5 meter gratis. Er mag enkel speelgoed verkocht worden. Een succesformule zo blijkt ook dit jaar. Ouders kunnen achteraf met de centjes de kinderen trakteren op een ijsje of een ritje maken op de kermis.

Grootste jaarmarkt ooit
Ook de plekken op de 56ste jaarmarkt zijn nagenoeg helemaal volzet. Voor 15 augustus betaal je slechts 10 euro i.p.v. 20 euro per standplaats. Nog nooit kwamen er zoveel kramen naar Broechem. Met bijna 150 kramen is de jaarmarkt een voltreffer in het begin van het schooljaar.

 

Promoteam in actie op het podium

Ons promoteam is volop op tournee langs heel wat evenementen in de regio.  Wim Soutaer stond afgelopen weekend op te treden in Sint-Katelijne-Waver en Kontich. “elkens vroeg de sympathieke zanger de promogirls mee op het podium.

De zanger kijkt alvast uit naar het optreden in Broechem. Ook dan zal hij wellicht kiezen voor enkele lokale danseressen.

Bekijk de filmpjes:

Pers- en publieksvoorstelling affiche 2019

We nodigen de pers en sympathisanten uit bij onze sponsor La Bottiglia Rilassante Bar vino voor een grote persvoorstelling. We maken dan graag de namen en programma bekend voor onze jaarmarktfeesten.

Ok de organisatoren van de Retro Knoeselkoers en Mosselkermis zullen aanwezig zijn. Uiteraard is iedereen ook welkom in de bar om iets te drinken. (op eigen kosten 😀) Meer info op onze Facebookpagina.

Inschrijvingen 4de kinderrommelmarkt gestart

Voor het vierde jaar op rij zal het Broechemse jaarmarktcomité, na het succes van vorig jaren, op zaterdag 7 september 2019 van 13u00 tot 15u30 een échte kinderrommelmarkt organiseren voor en door kinderen.

Verwacht je ook dit jaar weer aan het beste van het beste van de Vlaamse Showbizz. MENT TV presentatrice en zangers Eveline Cannoot staat alvast op het programma. Om 16 uur sluiten we nog af met een leuke groep voor jong en oud.

Kinderen uit Groot-Ranst krijgen 1 blok van 2,5 meter gratis. Een extra blok kost slechts 1 euro.

Speelgoed naar goed doel
“Ook dit jaar mag je weer vrijblijvend het speelgoed achterlaten voor Wereld Delen. Deze Broechemse organisatie zal de spullen goed kunnen gebruiken om kinderen uit kansarme gezinnen te helpen in onze omgeving.”

Yune met Best Off in LO Pétillante

Ook buurthuis LO Pétillante voegt een optreden toe aan de jaarmarktfeesten in Broechem. Deze vinden plaats van 6 tot en met 9 september 2019.

Vorig jaar stond de band Yune, met de Broechemse zangeres Ilse Melis, nog op het podium van de kinderrommelmarkt. Dit jaar brengt ze op zaterdag 7 september ’s avonds een best off in buurthuis LO Pétillante.

“Het wordt een mix van Engelse, Franse en Nederlandse meezingers,” zegt de zangeres.

Praktische info.