Doe mee aan de eerste Broechemse Muziekrally en speel voor Gene Thomas

BROECHEM – Wijnbar La Bottiglia Rilassante Bar vino en het jaarmarkcomité van Broechem slaan de handen in elkaar. Muziek brengt mensen bij elkaar en talent uit de regio kan van de rustige tijd gebruik maken om zich in te schrijven en hopelijk mee op de affiche te staan. Onder meer ‘Liefde Voor Muziek-zanger’ Gene Thomas zal er alvast bij zijn.

“Het publiek mag mee stemmen en ook een jury met kennis van muziek kiest mee. Deze zal bestaan uit een bandlid van ‘Bed and Breakfast’, Youri Hollanders van LO Pétilante en Stefaan Dehertefelt van de Broechemse bands Bacon & Beans en The Creecks,” zegt Tom De Noël van het Jaarmarktcomité”.

Lokaal talent uit de regio
Ben jij een solo-artiest (of band van max. 3 muzikanten) uit de regio Antwerpen? Dan kan je nu alvast inschrijven. Via VI.BE platform kiezen we maximum 8 finalisten. Deze artiesten mogen zich live te bewijzen op het overdekte podium van de Broechemse Muziekrally – op woensdag 20 mei (tussen 17 en 20u30). 

Wat valt er te winnen?
De jurywinnaar mag de Jaarmarktfeesten (zaterdag 12 september) openen tijdens de 5de kinderrommelmarkt. 

Daarnaast verkiest het publiek 3 publiekswinnaars die mogen optreden tijdens het kermisweekend van vrijdag 11 tot en met zondag 13 september in wijnbar La Bottiglia Rilassante Bar vino.

Momenteel bekijken we als organisatie alles nog positief, dit moet in deze moeilijke tijden, indien er toch nog maatregelingen zullen getroffen worden, dan blijven de winnaars uiteraard tellen en verplaatsen we het concept naar een later datum.

SCHRIJF JE HIER IN.